tEAM EXPEDITION 2025

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
THE NEXT EXPEDTION-X ADVENTURE HAS BEGUN!

Deze Team Expedition start op vrijdag 31 januari 2025 om 12:00 uur en duurt tot en met zaterdagavond 8 februari 2025. Onze deelnemers verzamelen zich op een nu nog onbekende locatie in Europa om deze fantastische reis tot een mooie herinnering te maken.

Wil jij ook nog deelnemen aan dit evenement? Schrijf je dan nu in, dat kan nog tot 1 oktober 2024!

Wat houdt de reis in?

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de eerstvolgende Team Expedition! De start van ons avontuur begint op vrijdag 31 januari 12:00 uur op een nader te bepalen locatie in Europa. Wij zullen je vroegtijdig hierover informeren, zodat je genoeg tijd hebt om je voor te bereiden. De reis duurt tot en met zaterdagavond 8 februari 2025.

Voor iedereen die deze reis voor het eerst gaat maken zullen wij je de komende maanden meenemen in de benodigde voorbereidingen van dit avontuur. Hiermee proberen wij je niet voor verrassingen te laten komen en weet wat je onderweg kunt verwachten.

Deze Team Expedition staat gepland om onze deelnemers mee te nemen naar een de mooiste sneeuwzekere omgeving van Europa waarbij enige voertuigbeheersing wenselijk is. Medio september 2024 zal er een dag of weekend worden georganiseerd waarbij het accent ligt op voertuigbeheersing in winterse omstandigheden. Hierover later meer informatie op deze website.

Dit avontuur start met een evenement op de startlocatie. Vervolgens zullen wij circa 5.000 km reizen door de prachtige wildernis en bijzondere evenementen gaan bezoeken. Dit alles wordt geheel verzorgd door de organisatie van Expedition-X en is inclusief hotels, ontbijt & diner, een tweetal overtochten, deelname aan diverse evenementen en nog veel meer. Het gebruik van drank, brandstof en mogelijke tolwegen komt voor eigen rekening. De kosten voor het maken van deze herinnering bedragen € 2.495,00 p.p.

Deelname is mogelijk met elk voertuig wat dient te zijn voorzien van (zeer) goede winterbanden en een reservewiel. Wij houden tijdens de reis rekenschap met de voertuigen waarmee wordt gereden, zodat iedereen op een veilige manier kan deelnemen aan dit prachtige evenement.

Heb je nog vragen, dan vernemen wij dat uiteraard graag en staan wij voor je klaar om deze te beantwoorden. Mocht je enthousiast zijn geworden na het lezen van deze voorgenomen reis, schrijf je dan nu in!

Volg onze reis

Teams

TEAM 01 ORGANISATIE

TEAM 02 NNB

TEAM 03 NNB

TEAM 04 NNB

TEAM 05 NNB

TEAM 06 NNB

TEAM 07 NNB

TEAM 08 NNB

TEAM 09 NNB

TEAM 10 NNB

TEAM 11 NNB

TEAM 12 NNB

TEAM 13 NNB

TEAM 14 NNB

TEAM 15 ORGANISATIE

Translate »