AUTOTRI

ALS

Wij begrijpen de urgentie en de ernst van ALS (amyotrofische laterale sclerose). Het is inderdaad een verwoestende ziekte waarbij de spieren progressief verzwakken en uiteindelijk verlamming en ademhalingsproblemen veroorzaken. Mensen met ALS en hun families worden geconfronteerd met een buitengewone uitdaging, zowel fysiek als emotioneel.

Hoewel er momenteel geen genezing is voor ALS, zijn er behandelingen en therapieën die kunnen helpen bij het verlichten van symptomen en het verbeteren van de kwaliteit van leven van patiënten. Daarnaast wordt er wereldwijd onderzoek gedaan naar de oorzaken van ALS en mogelijke behandelingen.

Het is van het grootste belang om bewustzijn te creëren, fondsen te werven voor onderzoek en ondersteuning te bieden aan patiënten en hun families. ALS heeft absoluut meer aandacht, middelen en inzet van de medische gemeenschap nodig. Als je op zoek bent naar manieren om te helpen, zijn er verschillende organisaties en stichtingen die zich inzetten voor ALS-onderzoek en -ondersteuning waar je je bij kunt aansluiten of donaties aan kunt doen.

Hopelijk kunnen we door meer onderzoek en steun een beter begrip ontwikkelen van ALS en uiteindelijk effectieve behandelingen vinden om het verloop van deze genadeloze ziekte te vertragen en uiteindelijk te stoppen.

Om bij te dragen aan het inzamelen van meer gelden organiseert Expedition-X door middel van AutotriALS een jaarlijkse toertocht waarbij de ingezamelde gelden ten goede komen van de Stichting ALS. Wil jij ook deelnemen aan het eerstvolgende evenement? Binnenkort hier meer nieuws over! Wil je meer informatie hebben? Stuur ons dan een mail via het contactformulier.

OUR MEMORIES 2015

Onze herinnering in 2015 stond in het teken van Stichting ALS. Tijdens deze Expedition waren er 2 teams vertegenwoordigd.

IN MEMORIAM

Pascal Vendel

IN MEMORIAM

Herman Tiehuis

Translate »