OUR MEMORIES

Klaar voor het volgende Expedition-X avontuur?

In onze vorige expedities hebben we de wereld doorkruist, van Zuid-Oost Europa tot de adembenemende landschappen van Scandinavië. Bij Expedition-X gaat het niet alleen om de bestemming, maar om het avontuur onderweg. Sluit je aan bij onze volgende reis en voeg jouw hoofdstuk toe aan onze legendarische expedities!

Team Expedition 2022

Deze editie betrof een bezoek en rondleiding in de BMW-fabriek in München.

Meer informatie binnenkort beschikbaar.

Vorige slide
Volgende slide

Team Expedition 2020

Deze editie betrof het deelnemen als VIP aan de testdagen van Red Bull Racing in Barcelona.

Meer informatie binnenkort beschikbaar.

Vorige slide
Volgende slide

Team Expedition 2020

Met het vertrek vanuit het wereldberoemde Aras in Frankrijk vertrokken de equipes richting de ferry in Calais. Aangekomen in Dover werd het startschot gegeven voor de volgende etappe richting Stonehenge. Vanuit daar naar Cheddar road en Bristol. 

Vervolgens werd de reis voortgezet richting Ierland alswaar de Atlantic Way voor een groot deel is bereden. Via Belast zijn we naar Schotland gereisd waar een deel van de North Coast 500 werd afgelegd. De reis ging vervolgens via talrijke filmlocaties naar het hart van de autosportwereld: Milton Keynes. Daar wachtte ons een unieke ervaring voor de Formule 1-fans onder ons – een exclusieve rondleiding door de fabriek van Red Bull Racing.

De volgende dag kregen de teams de opdracht om een 10-tal locaties in hartje London te bezoeken met hun voertuig in een kortste route. Dit zorgde voor diverse hilarische momenten in deze wereldstad. Ook deze reis was weer een geslaagde editie waarbij weer mooie herinneringen zijn gemaakt!

Vorige slide
Volgende slide

Team Expedition 2018

Met de adrenaline nog voelbaar van het kasteel in Doorwerth, kozen we direct het avontuur en namen de veerboot vanuit Calais richting Dover. Vanuit de beroemde witte kliffen van Dover vervolgden we onze weg voort naar het noorden, naar het betoverende Inverness, waar de legendarische North Coast 500 op ons wachtte.

De North Coast 500, destijds nog maar drie jaar oud en al geprezen als een van ’s werelds mooiste routes, bracht ons langs adembenemende landschappen, majestueuze kastelen en langs afgelegen stranden. Een reis doordrenkt met Schotse charme en natuurlijke pracht, waar elk bochtje een nieuw wonder onthulde.

Na de betoverende landschappen van Schotland te hebben doorkruist, stuurden we onze wagens richting het hart van de autosportwereld: Milton Keynes. Daar wachtte ons een unieke ervaring voor de Formule 1-fans onder ons – een exclusieve rondleiding door de fabriek van Red Bull Racing.

Het was een moment van opwinding en bewondering terwijl we de innerlijke werkingen van een topteam in de Formule 1 ontdekten. Tijdens ons bezoek kregen we de kans om te zien waar de magie plaatsvindt, waar bolides worden gebouwd, getest en geperfectioneerd voor de razendsnelle races op circuits over de hele wereld.

Een hoogtepunt van onze tour was de ontmoeting met de legendarische teambaas, Christian Horner. Namens alle fans over de hele wereld mochten we hem een speciale trofee overhandigen, als blijk van waardering voor de passie en toewijding van het team. Deze trofee heeft inmiddels een ereplaats gekregen in het museum van Red Bull Racing, als een symbool van de onvergetelijke reis die we samen hebben gemaakt.

Vorige slide
Volgende slide

Team Expedition 2016

Een avontuur begon vanuit Nederland, zonder een vastomlijnd pad, met bestemming en route als mysterie. Wat begon als een gedachte aan een reis naar Engeland, veranderde in een verrassende wending naar de heilige grond van de Ferrari-fabriek in Maranello.

Van daaruit bracht een van Europa’s meest schilderachtige wegen ons verder: de adembenemende Amalfikust. Na het betoverende landschap van Italië verruilden we het vaste land voor de Griekse eilanden, met als hoogtepunt een bezoek aan het hart van de oudheid, Athene, met de majestueuze Acropolis en de eeuwenoude Tempel van Zeus.

Via de minder bereisde wegen, parallel aan de fameuze Transfăgărășan in Roemenië, gingen we verder naar het sprookjesachtige Oostenrijk. De laatste etappe bracht ons naar de eindbestemming, een historisch kasteel met een verhaal: Kasteel Doorwerth.

Een onvoorspelbare reis, doordrenkt van avontuur en verrassingen, eindigde hier bij de imposante poorten van Doorwerth. Voor hen die deelnamen aan deze unieke Expedition-X, was dit slechts het begin van een verhaal dat nog lang zal blijven nazinderen.

Vorige slide
Volgende slide

Team Expedition 2015

Stap in voor een onvergetelijke reis die begint in Nederland, langs de betoverende wegen van Tsjechië naar de grenzen van Rusland, en eindigt in de majestueuze stad St. Petersburg. Van daaruit reizen we verder naar het noorden, naar het adembenemende Finland en uiteindelijk naar de mythische Nordkapp.

Onder de dansende lichten van het noorderlicht in Tromsø, genieten we van dit natuurlijke spektakel voordat we op een walvistocht gaan. Daar, in het kalme water, worden we getrakteerd op de magie van twee majestueuze bultruggen.

Een reis vol avontuur, natuurlijke wonderen en culturele ontdekkingen wacht op ons. Ben jij klaar om deel te nemen aan onze volgende epische Expedition-X ervaring?

Vorige slide
Volgende slide
Translate »