ONS VERHAAL

Na onze eigen avonturen in het winterse hoge noorden met andere organisaties, beseften we al snel dat veel van deze reizen dezelfde bekende paden volgen, met voorspelbare bestemmingen. Dit bracht ons op het idee om reizen te organiseren waarbij de route en eindbestemming soms compleet onbekend zijn. Door deze elementen van onzekerheid toe te voegen, krijgen onze expedities een nieuwe dynamiek en zorgen ze voor opwinding en spanning bij onze reizigers.

Onze eerdere expedities gingen naar alle uithoeken van Europa, Engeland en Eurazië. We hebben legendarische wegen bereden, zoals de adembenemende Amalfikust, de uitdagende Monte Carlo Rally, de betoverende North Coast 500 (de Europese tegenhanger van de Route 66), de kronkelende Stelviopas, de schilderachtige Gaviapas en volgens Top Gear de meest indrukwekkende route ter wereld, de Transfăgărășan in Roemenië.

Tijdens deze avonturen hebben we diverse evenementen georganiseerd om de reizen nog onvergetelijker te maken. Denk aan het huren van sneeuwscooters, het maken van sledetochten met husky’s, overnachten in een ijshotel, het spotten van walvissen in Tromsø, met het vliegtuig naar Athene alwaar zeiljachten klaar lagen om eilanden te bezoeken, VIP-arrangementen bij de testdagen van de Formule 1 en zelfs het afhuren van de legendarische Red Bull Ring in Spielberg om daar met onze eigen auto’s te racen.

Kortom, Expedition-X zorgt voor een reis langs de mooiste wegen van Europa en daarbuiten. Tussen deze adembenemende ritten creëren we onvergetelijke herinneringen met unieke en soms opwindende evenementen. Een reis met Expedition-X is een avontuur dat je niet snel zult vergeten.

Invest in memories

Translate »